Новини

Представник клубу чемпіонату України пояснив зняття команди з турніру

Фінансовий директор миколаївського «Васта» Антон Шиманець розкрив подробиці зняття клубу з Другої ліги.

В суботу «Васт» у соцмережах оголосив про зняття з участі в розіграші Другої ліги цього сезону. Цьому передувала неявка команди на гру проти «Металурга-2» Запоріжжя.

Згодом Шиманець назвав причини, через які «Васт» не зміг приїхати на гру.

«У нас мала відбутися гра з «Металургом-2» Запоріжжя. Ми мали їхати на матч зранку, був замовлений автобус. У нас зараз обмежена кількість футболістів у заявці. На гру мало їхати 12 футболістів – дев’ятеро гравців прийшли.

Головний тренер повідомив, що футболістів нема. Почали їм телефонувати – двоє взагалі не відповіли, а двоє повідомили, що вони не хочуть грати.

З цими гравцями вже була раніше подібна ситуація. Це не поодинокий випадок, коли вони порушують тренувальну та ігрову дисципліну. У нас є заборгованості по заробітній платі, але всі ці речі ми, як і перед початком, так і протягом чемпіонату, проговорювали.

Є люди, перед якими є заборгованості по зарплаті, але вони надали згоду дограти хоча б перше коло, а потім вже приймати рішення про подальшу співпрацю.

Але зараз вони маніпулюють ситуацією в клубі, коли в нас обмежена кількість футболістів. Коли ми дізналися про їхнє рішення не їхати, то відразу зателефонували в ПФЛ та «Металург». Це було близько 8 години ранку. Я особисто спілкувався з начальником команди, повідомили спортивному директору. Ми просили перенести гру, але вони не пішли нам на зустріч.

З одного боку, я їх розумію. Вже все було замовлено, приїхали арбітри і транслятори. Але не розумію, чому вони у своїх коментарях говорять, що ми їх не повідомляли, якщо ми попередили суперника і ПФЛ про свій невиїзд з самого ранку.

Зараз готуємо офіційного листа щодо цих футболістів. Це Андрій Шмат, В’ячеслав Студенко, Ян Штирбу і Ярослав Кербаль. Має бути якась повага до нашої команди, своїх партнерів, до інших клубів та організаторів проведення змагань – ПФЛ та УАФ.

Ми будемо вирішувати це питання на внутрішньому рівні, де в нас є зобов’язання по контракту і є додаткові умови з заохоченнями та стягненнями.

У понеділок поїду в ПФЛ для вирішення цих питань і будемо приймати рішення. Зі свого боку буду робити все можливе, щоб ці футболісти понесли ті покарання, які передбачені регламентом і нормами УАФ», — повідомив Шиманець сайту Tribuna.com.

antonio

Recent Posts

Сабо прокоментував здобуття Шахтарем чемпіонства УПЛ

Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився думками щодо перемоги донецького "Шахтаря" в УПЛ у цьому…

7 минут ago

Володимир Кличко приїхав на бій Усик — Ф’юрі

Легендарний український боксер Володимир Кличко відвідає бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі. Про це…

27 минут ago

Сабо розповів, чи варто воювати українським футболістам

Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився думками щодо питання мобілізації українських футболістів. Напередодні Сабо розповів…

47 минут ago

Ярмолюк розповів, як опинився в Брентфорді

Півзахисник "Брентфорда" Єгор Ярмолюк поділився подробицями свого переходу до англійської команди. Влітку 2022 року Ярмолюк…

1 час ago

Футболісти Кривбасу отримають бонуси за свої виступи

Гравці криворізького "Кривбасу" отримають грошовий бонус за свої виступи. Про це повідомляє Telegram-канал "ТаТоТаке". За…

1 час ago

Холіфілд розповів, як Усик може перемогти Ф’юрі

Колишній абсолютний чемпіон світу Евандер Холіфілд поділився думками про бій між Олександром Усиком та Тайсоном…

2 часа ago