Новини

Срна відреагував на дебютну перемогу на чолі Шахтаря

Виконувач обов’язків головного тренера донецького «Шахтаря» Дарійо Срна поділився думками щодо перемоги команди над «ЛНЗ».

У суботу Срна провів свій дебютний матч у статусі в.о. очільника «Шахтаря». Його підопічні обіграли «ЛНЗ» у матчі 11-го туру УПЛ із рахунком 3:0.

Після гри хорват поділився враженнями від свого дебюту в новому амплуа.

«Я сам себе здивував сьогодні, тому що не було мандражу.

Усі бігали більше, ніж треба. У цьому іноді була проблема. Що я можу сказати щодо гри. Рахунок – на табло. Але якщо ви спитаєте, чи повністю я задоволений, то я відповім, що ні. «ЛНЗ» міг забити два м’ячі, хоча, з іншого боку, і ми могли забити п’ять або шість голів.

Проте я бачу, що ми на правильному шляху. Відчуваю, що команда повертається до свого, «шахтарського» футболу, який нас прикрашав останні 20 років і прикрашатиме в майбутньому. Я радію через ті емоції, які вони показали на полі та в роздягальні. Думаю, що за ці три дні я хоча б трохи їм допоміг.

Нічого, сьогодні відпочинемо, а завтра дивитимемося «Барселону». Їдемо туди. «Барселона»»– це «Барселона». Фаворит. Але я зроблю зі свого боку все, щоб футболісти намагалися грати в наш футбол. Як каже наш президент, «краще програти красиво, ніж виграти некрасиво», — заявив Срна.

antonio

Recent Posts

Сабо прокоментував здобуття Шахтарем чемпіонства УПЛ

Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився думками щодо перемоги донецького "Шахтаря" в УПЛ у цьому…

7 минут ago

Володимир Кличко приїхав на бій Усик — Ф’юрі

Легендарний український боксер Володимир Кличко відвідає бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі. Про це…

27 минут ago

Сабо розповів, чи варто воювати українським футболістам

Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився думками щодо питання мобілізації українських футболістів. Напередодні Сабо розповів…

47 минут ago

Ярмолюк розповів, як опинився в Брентфорді

Півзахисник "Брентфорда" Єгор Ярмолюк поділився подробицями свого переходу до англійської команди. Влітку 2022 року Ярмолюк…

1 час ago

Футболісти Кривбасу отримають бонуси за свої виступи

Гравці криворізького "Кривбасу" отримають грошовий бонус за свої виступи. Про це повідомляє Telegram-канал "ТаТоТаке". За…

1 час ago

Холіфілд розповів, як Усик може перемогти Ф’юрі

Колишній абсолютний чемпіон світу Евандер Холіфілд поділився думками про бій між Олександром Усиком та Тайсоном…

2 часа ago