Колишній гравець київського «Динамо» Микола Морозюк поділився думками щодо виступів команди в останніх сезонах.

Минулий сезон виявився складним для «Динамо» — кияни завершили чемпіонат України на 4-му місці. В нинішній кампанії «біло-сині» не змогли пробитися до групового етапу Ліги конференцій. Також у фахівців та вболівальників виникають питання до якості гри «Динамо», зокрема в захисті.

«Команда живе в нереальному ритмі, постійно в роз’їздах тощо. Жити в такому ритмі дуже нелегко. І плюс Динамо втратило за останній рік провідних гравців. Продали Забарного, Миколенка, Циганкова. На їхні місця приходять максимально молоді хлопці. Це все дуже важко. Сказати, що гра кардинально змінилася — ні. Я знаю трошки більше.

Мені гравці, як друзі, розповідають свої емоційні переживання, як їм важко. А я частково це можу зрозуміти. Тільки коли зіграв тур, наступного дня полетів, зіграв поєдинок ЛЧ, повернувся, граєш тур, і наступного дня їдеш у збірну — ми тоді з розуму сходили, а зараз люди живуть роками в такому режимі. І вони кажуть, що часом ти виходиш просто на автопілоті, немає ні емоцій, нічого. Дістаєш із себе щось нереальне», — розповів Морозюк YouTube-каналу FanDay.