Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик поділився думками щодо прийдешнього поєдинку між Тайсоном Ф’юрі та Френсісом Нганну.

28 жовтня в Ер-Ріяді Ф’юрі (33-0-1, 24 KO) проведе бій проти Нганну, який є зіркою MMA. Напередодні Усик (21-0, 14 KO) розповів про свої думки щодо поєдинку свого майбутнього суперника за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

«Для Тайсона Ф’юрі бій із Нганну – це булка з маслом. Я виключно говорю з точки зору боксу. Коли люди кажуть, що Нганну може десь бахнути, і воно прилетить – так, він може це зробити. Але як ти можеш зробити це з двометровим гігантом, у якого за плечима 20 років у боксі?

У хлопця (Нганну — прим.), в якого немає жодного поєдинку як боксера. Так, як боєць UFC він крутий чемпіон, конкретно я не кажу, що він якийсь лівий. Він чемпіон UFC, але UFC – це не бокс.

Я на 100% упевнений, що Тайсон Ф’юрі виграє цей бій, не особливо напружуючись. Якщо щось зміниться у момент бою – умовно, Ф’юрі лежатиме на підлозі, то я запишу відео і скажу: «Нічого собі, я наморосив, а тут, виявляється таке:. Так, я визнаю, що я помилився, але потрібно дочекатися. Подивимося», — цитує Усика Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал «USYK17».