Новини

Селезньов відреагував на скандал із порушенням гравцями Динамо комендантської години

Колишній український футболіст Євген Селезньов висловився щодо нещодавнього скандалу, фігурантами якого стали гравці «Динамо».

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що гравці юнацької команди «Динамо» Дмитро Кремчанін, Кирило Осипенко та Владислав Герич перебували в нічному клубі під час режиму комендантської години.

Згодом у соцмережах нападник «Гірника-Спорт» Артем Нижник став на захист футболістів та висловився проти представників ЗМІ. Коментар футболіста підтримали інші гравці, що роздмухало скандал ще більше.

Напередодні Селезньов поділився думками щодо скандалу.

«По-перше, звісно, не мені їх судити. Я сам був не без гріха, але після своїх «моментів» мав подвійну мотивацію на тренуваннях і в іграх, щоб не підводити тих, хто мені довіряв. Погано, що вони «відзначилися» в той час, коли вся країна переживає війну і люди таке сприймають ближче до серця.

Мене більше здивувала реакція інших хлопців у соцмережах. На той час уже було зрозуміло, що ситуацію треба виправити, а в підсумку вийшло тільки гірше.

Немає жодного сенсу сваритися з журналістами, тим паче, коли ти не правий (сам через таке проходив). Треба зробити правильні висновки і рухатися далі.

Ми щодня маємо пам’ятати, в який час живемо. І радіти, що все одно є можливість займатися улюбленою справою завдяки ЗСУ», — повідомив ексфутболіст сайту FCDNIPRO.COM.

antonio

Recent Posts

Білодід відповіла на чутки про завершення кар’єри

Відома українська дзюдоїстка Дар'я Білодід висловилася щодо чуток про завершення професійної кар'єри. В п'ятницю ввечері…

6 часов ago

Усик зберіг статус найкращого боксера світу

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик залишився лідером…

14 часов ago

Маркевич дав оцінку виступам збірної України в матчах проти Грузії та Чехії

Відомий український тренер Мирон Маркевич поділився думками щодо нещодавніх матчів національної збірної України. У жовтні…

15 часов ago

Доротея Вірер порівняла літні та зимові Олімпіади

Чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер порівняла зимові та літні Олімпійські ігри. «Я втомилася,…

16 часов ago

Віттоцці визнано італійською спортсменкою року за версією FISI

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці отримала свій трофей як найкраща спортсменка Італії із…

18 часов ago

Мороз підбив підсумки виступу збірної України у відборі на юнацьке Євро

Головний тренер юнацької збірної України U-17 Юрій Мороз поділився думками щодо виступу команди у відборі…

19 часов ago