Колишній український футболіст Євген Селезньов висловився щодо нещодавнього скандалу, фігурантами якого стали гравці «Динамо».

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що гравці юнацької команди «Динамо» Дмитро Кремчанін, Кирило Осипенко та Владислав Герич перебували в нічному клубі під час режиму комендантської години.

Згодом у соцмережах нападник «Гірника-Спорт» Артем Нижник став на захист футболістів та висловився проти представників ЗМІ. Коментар футболіста підтримали інші гравці, що роздмухало скандал ще більше.

Напередодні Селезньов поділився думками щодо скандалу.

«По-перше, звісно, не мені їх судити. Я сам був не без гріха, але після своїх «моментів» мав подвійну мотивацію на тренуваннях і в іграх, щоб не підводити тих, хто мені довіряв. Погано, що вони «відзначилися» в той час, коли вся країна переживає війну і люди таке сприймають ближче до серця.

Мене більше здивувала реакція інших хлопців у соцмережах. На той час уже було зрозуміло, що ситуацію треба виправити, а в підсумку вийшло тільки гірше.

Немає жодного сенсу сваритися з журналістами, тим паче, коли ти не правий (сам через таке проходив). Треба зробити правильні висновки і рухатися далі.

Ми щодня маємо пам’ятати, в який час живемо. І радіти, що все одно є можливість займатися улюбленою справою завдяки ЗСУ», — повідомив ексфутболіст сайту FCDNIPRO.COM.