Колишній абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі Джош Тейлор висловився щодо бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Усик (21-0, 14 KO) та Ф’юрі (33-0-1, 24 KO) нещодавно досягли угоди щодо проведення бою за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Об’єднавчий поєдинок відбудеться в Саудівській Аравії в грудні або січні.

Тейлор вважає, що «Циганський король» переможе Усика. Тим не менш, він очікує, що українець зробить цей бій складним для британця.

«Я думаю, що Усик створить йому багато проблем своїм рухом, стилем, вибором ударів та іншим, це точно. Я думаю, що він буде справжнім кошмаром для Тайсона в тому плані, що Тайсон намагатиметься прибити його своїми рухами.

Але — я завжди казав це — хороший великий б’є хорошого маленького. Я просто думаю, що Тайсон занадто великий і занадто потужний для Усика. Я думаю, що Усик створить йому величезні проблеми своєю тактикою, але я завжди казав, що думаю, що Тайсон просто трохи завеликий, та ще й з хорошим боксерським розумом.

Він занадто великий, щоб його міг побити Усик. Даніель Дюбуа створив йому невеликі проблеми своїми ударами по корпусу», — навів слова Тейлора Boxing Social.