Футбол

Ребров розповів про допомогу для ЗСУ

Напередодні двох матчів збірної України у відборі на Євро-2024 вийшло велике інтерв’ю із головним тренером Сергієм Ребровим. У ньому наставник розповів, як намагається допомогами армії та землякам після 24 лютого 2022 року.

49-річний наставник став справжнім прикладом патріотизму навіть перебуваючи за кордоном на момент початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Сергій Ребров допомагає землякам, як тільки міг.

Ребров: Нашому народу потрібна допомога

Ще після 24 лютого 2022 року півзахисник збірної України Руслан Маліновський розповідав, що саме нинішній тренер «синьо-жовтих» був ініціатором створення фонду, куди українські футболісти, які грають за кордоном, кидали свої донати.

7 червня 2023-го Ребров лише підтвердив, що є гордістю синьо-жовтої держави. На початку літа Сергій Станіславович очолив головну команду країни з футболу, за яку колись успішно виступав.

В інтерв’ю «Радіо Свобода», 49-річний спеціаліст розповів про свою допомогу військовим, хоча робить це дуже тихо. Ребров підтримує фонд «Трибуна героїв», який опікується сім’ями загиблих футбольних фанатів.

«Я багато допомагаю. Я це не афішую. Я вважаю, що це зараз роблять всі, не тільки футболісти. Ті футболісти, які грали закордоном, я знаю, я спілкувався з усіма, вони дуже багато допомагають і ЗСУ, і волонтерам. Я вважаю, що це дуже важлива річ зараз. Нашому народу потрібна допомога. Не тільки воїнам, але і людям, які постраждали від російської агресії. Тому ми робимо усе, що від нас залежне, щоб допомогти нашим людям, щоб допомогти ЗСУ. І з першого дня, будь-хто звертається, я намагаюся допомогти», – сказав наставник.

Окрім фінансової і гумдопомоги Ребров підіймає моральний дух українських військових, які із пораненнями лежать у госпіталях. Також футбольний коуч не боїться підтримувати хлопців поблизу ворожих позицій.

«Я їздив ближче, я спілкувався з бійцями. Я вважаю це дуже важливо – підтримувати бійців, і людей, які постраждали», – відповів Ребров.

Вже сьогодні, 14 жовтня, команда Сергія Реброва спробує принести позитивні емоції українським захисника, багато із них є футбольними уболівальниками, які служать на фронті. У цей день «синьо-жовті» зіграють проти Північної Македонії у відборі на Євро-2024.

17 жовтня українська збірна зустрінеться із Мальтою. Перед цими двома матчами українці із 7 балами йдуть третіми.

niko

Recent Posts

Степаненко прокоментував здобуття Шахтарем золотого дублю

Півзахисник та капітан донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко поділився думками щодо здобуття командою золотого дублю. За…

22 минуты ago

Бій століття: Анонс поєдинку Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі

Після років суперечок, образ та переносів цей день настав - у суботу, 18 травня, Олександр…

51 минута ago

Попов розповів, на що очікувати від збірної України на Євро-2024

Центральний захисник київського "Динамо" Денис Попов поділився очікуваннями від виступів національної збірної України у фінальній…

1 час ago

Пушич прокоментував чутки про відхід із Шахтаря

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич висловився щодо чуток про його можливий перехід до "Феєнорда".…

2 часа ago

Ребров розповів, чим унікальні нинішні українські футболісти

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров розповів в інтерв'ю виданню Forbes, чим унікальне нинішнє…

2 часа ago

Легендарний тренер Динамо і збірної України готовий воювати

Колишній головний тренер "Динамо" та національної збірної України Йожеф Сабо розповів, що думає про війну…

3 часа ago