Захисник національної збірної України Олександр Караваєв розповів про очікування від матчів відбору на Євро-2024, що залишилися.

Незабаром збірна України проведе матчі відбору на Євро-2024 проти Північної Македонії (14 жовтня) та Мальти (17 жовтня). Напередодні Караваєв заявив, що команді необхідно здобути перемогу в цих матчах та грі проти Італії в листопаді.

«Якщо зараз поглянути на стан справ у світовому футболі, то майже всі команди вирівнюються. Звісно, є топ-5 збірних, але всі намагаються до них підтягнутися. Навіть команди невеликих країн, як-от Ліхтенштейн, Люксембург чи Мальта, піднімають свій рівень. Їхні гравці виступають у чемпіонатах більших країн, тому в них зростає майстерність. З усіма суперниками буде складно, тому треба на кожну гру налаштовуватися як на останню.

У нашій групі така турнірна ситуація, що дуже багато залежить від кожного матчу. Не можна сказати, що два поєдинки треба виграти, а потім десь розслабитися. Треба вигравати всі матчі, щоб зі стовідсотковою впевненістю вийти на друге місце», — наводить слова гравця пресслужба УАФ.