Новини

Сабо відреагував на поразку Динамо від Полісся

Легендарний український тренер Йожеф Сабо прокоментував нещодавню поразку «Динамо» в чемпіонаті України.

Минулої п’ятниці «Динамо» зазнало своєї другої поразки в поточному сезоні УПЛ. Кияни поступилися новачку УПЛ «Поліссю» з рахунком 3:2.

Напередодні Сабо піддав критиці виступи підопічних Мірчі Луческу.

«Як когось можна виділити у Динамо — там немає жодного гравця, який заслуговує на це. Просто середні гравці. Тому такі і результати. Великі проблеми в захисті. Так само як і в «Шахтарі» — немає центральних захисників. Дячук, Сирота — слабенькі. Але потрібно ж захищатися всією командою.

Друге питання: в яку тактику грав Луческу? Втратили мʼяч в атаці, потрібно миттєво накривати і заважати розвивати контратаки. У «Динамо» й це не виходить. А пресинг? Вони тільки роблять вигляд, що пресингують.

Я не хочу їх критикувати, але як такої команди там немає. Це не команда рівня єврокубків. Також відсутня ігрова дисципліна. Буяльський хоч і забив два голи, а в захисті він хоч чимось допомагає? Ні. Втратили мʼяч, він пішки йде. Так не можна. Середньої лінії взагалі нема, окрім Бражка. Але він один. Весь центр поля все програє. В такому випадку чекай поразок.

«Полісся» в першому таймі не було особливо видно. Але як і «Шахтар» у Лізі чемпіонів по перерві суперник вирішив грати на збереження рахунку, а вони додали швидкостей і перемогли», — заявив Сабо Telegram-каналу «УПЛ ТБ».

antonio

Recent Posts

Ф’юрі назвав найважчого суперника у своїй кар’єрі

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі визначив найскладнішого суперника у своїй кар'єрі. Напередодні…

2 часа ago

Барселона зможе незабаром розраховувати на значні фінансові вливання

Американський гігант одягу Nike займається створенням форми "Барселони" з 1998 року. Повідомлення про продовження контракту…

3 часа ago

Тренер клубу УПЛ розповів про конфлікт із Андрієм Шевченком

Головний тренер "Руху" Віталій Пономарьов та ексасистент арбітра в інтерв’ю Tribuna.com розказав про інцидент з…

3 часа ago

Лунін лідирує в голосуванні за престижну нагороду

Французьке видання L'Equipe розпочало голосування для визначення переможців головних футбольних нагород року. Згідно з думкою…

4 часа ago

На фронті загинув титулований український спортсмен

На російсько-українській війні загинув титулований гандболіст Роман Заєць. Трагічну звістку напередодні повідомила Федерація гандболу України.…

5 часов ago

Ротань прокоментував скандальний пенальті в матчі Олександрія — Рух

Головний тренер "Олександрії" Руслан Ротань висловився щодо одного з епізодів у матчі 9-го туру УПЛ…

12 часов ago