Колишній гравець національної збірної Англії з футболу Кірон Даєр переніс операцію з пересадки печінки.

Про це повідомляє BBC. За інформацією джерела, ексфутболісту діагностували невиліковну хворобу печінки в 2019 році. Напередодні Даєр переніс операцію з пересадки печінки та згодом був виписаний з лікарні. Про це йшлося в його заяві.

«Вдячність, яку я відчуваю за те становище, в якому я опинився, не має меж, і я відчуваю себе благословенним, виходячи з лікарні здоровим, як ніколи.

Як не дивно, футбол став для мене ще більш важливим за цей час.

За останні три місяці я дивився більше ігор з лікарняного ліжка, ніж за будь-який інший період мого життя. Хочу подякувати моєму рідному клубу «Іпсвіч Таун», який постійно підтримував зі мною зв’язок, а також «Честерфілду».

Особлива подяка менеджеру Полу Куку, який дав мені можливість зробити свій внесок, навіть перебуваючи в лікарні, де я спостерігав за кожним матчем, коли хлопці піднялися на вершину таблиці Національної ліги.

З часом я з нетерпінням чекаю на повернення до тренерської роботи та роботи в ЗМІ, але зараз я з повагою прошу забезпечити приватність для себе та своєї сім’ї, оскільки я прагну до повного одужання, як я сподіваюся», — йдеться в заяві.

Зазначимо, що за плечима Даєра 33 матчі в складі збірної Англії, в яких він відзначився 4 гольовими передачами.