Легендарний футболіст Андрій Шевченко відреагував на своє призначення на посаду позаштатного радника Президента України Володимира Зеленського.

Цього тижня стало відомо про те, що Шевченко став позаштатним радником Зеленського. Згодом екстренер національної збірної України поділився думками щодо призначення.

«Президент Володимир Зеленський призначив мене своїм позаштатним радником з питань спорту. З огляду на свій досвід, я бачу себе корисним у процесі перемовин щодо організації міжнародних спортивних заходів за участі України та створенню нових подій для підтримки України.

Позиція позаштатного радника — продовження діяльності, яку я вже півтора роки проводжу, як амбасадор фандрейзингової платформи UNITED24.

Під час повномасштабної війни ми повинні використовувати усі можливості і ресурси, щоб донести наше потужне повідомлення і щоб голос нашої країни звучав на світовій арені.

Спорт — це велика сила, яка об’єднує мільярди людей з усього світу. Ми маємо робити все, щоб заохочувати людей підтримувати Україну, а я як і раніше, зроблю усе для цього», — написав Шевченко на своїй сторінці у Facebook.