Перед стартом групового етапу Ліги чемпіонів у донецького «Шахтаря» є проблеми в грі. Вже очевидно, що команда реалізує мало моментів.

Проблему визнав головний тренер клубу Патрік Ван Леувен, слова якого наводить пресслужба «гірників».

Вчора команда перемогла київську «Оболонь» з рахунком 1:0. Пропри зароблені три очки, «гірники» не кращим чином реалізовували свої моменти.

Суперник, у якого суттєво гірше склад, з 33 хвилини грав у меншості. «Гірники» завдали 19 ударів по воротах, з них 11 у ствір, двічі влучили в стійку. З такою кількістю моментів рахунок мав бути не 1:0.

Леувен розкритикував своїх гравців

За словами Леувена, проблема поганої реалізації моментів у недостатній концентрації футболістів до моменту завершення епізоду.

При цьому фахівець зазначив, що на реалізацію моментів впливає низький темп гри в УПЛ, через який вони починають повільно думати на футбольному полі.

«Я хотів би, щоб вони швидше ухвалювали рішення — грали або на фланги, або через пас, щоб тримали темп командних рухів, а суперник повинен весь час стежити за нашою грою. Саме так ми створюватимемо більше моментів і буде більше концентрації в штрафному майданчику в завершальній фазі», — сказав Леувен.