Футбол

Зірковий футболіст кумедно осоромився, впавши під прицілом камер (відео)

Пітер Крауч продовжує тішити вболівальників навтіь після завершення кар’єри. Англійський форвард органіузвав непланове шоу.

Ексфорвард Ліверпуля осоромився під прицілом камер. Крауч кумедно не зміг влучити по м’ячу.

Взуття підступно підвело

Колоритний англійський футболіст все ще нагадує про себе пошановувачам найпопулярнішого спорту світу, проте ще у кумедному плані. Експертів Sky Sports, котрі вели передматчеву програму напередодні зустрічі між Вулверхемптоном та Ліверпулем в рамках АПЛ («мерсисайдців» здобули перемогу із рахунком 1:3),. попросили пробити по воротах. Серед журналістів місце знайшлося також і Пітеру Краучу.

Експерт Sky Sport банально впорався зі своїм завдання, влучивши по центру воріт. Колишній нападник Ліверпуля ж ненавмисно вирішив додати у епізод трішки шоу. Колоритний форвард із мікрофоном в руках підійшов до м’яча, аби виконати свій удар, проте він неочікувано послизнувся та впав, а «круглий» полетів повз каркас воріт, оминувши стійку. Курйоз, звичайно ж, викликав сміх у журналістів та самого Крауча. Варто відзначити, що відео стало вірусним і на цю мить його вже подивилося понад 1,9 мільйона користувачів.

Ролик із фейлом форварда:

Нагадаємо, що Пітер Крауч виступав за низку колективів із «Туманного Альбіону», зокрема, захищав кольори Ліверпуля, Тоттенхема, КПР, Сток Сіті, Бернлі, Саутгемптона, Астон Вілли, Норвіча та Бернлі. Форвард провів у футболці «мерсисайдців» 135 матчів, в яких забив 42 голи та віддав 23 результативні передачі. Також Крауч виступав у складі збірної Англії, за яку відіграв 42 гри та забив 22 рази.

niko

Recent Posts

Ф’юрі: «Я завжди вважав, що переміг Усика»

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі поділився спогадами від бою проти Олександра Усика.…

3 часа ago

Абраменко підтвердив, що завершив професійну кар’єру

Олімпійський чемпіон із фристайлу Олександр Абраменко прокоментував інформацію про завершення професійної кар'єри. В одному зі…

5 часов ago

Справу засудженого за корупцію ексглави IBU буде переглянуто

Апеляційний суд Боргартінга задовольнив апеляцію ексглави Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) Андерса Бессеберга, засудженого за корупцію.…

5 часов ago

Ф’юрі заявив, що не готовий до реваншу з Усиком

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі зробив суперечливу заяву про свій реванш проти…

6 часов ago

Відомо, хто судитиме Класичне між Динамо та Шахтарем

Стала відома суддівська бригада, яка працюватиме на матчі 11-го туру УПЛ між київським "Динамо" та…

7 часов ago

Ворскла визначилася з кандидатурою нового головного тренера

Відомо, хто може стати новим головним тренером полтавської "Ворскли". В середу представники "Ворскли" підтвердили, що…

8 часов ago