Наставник лондонського «Челсі» Маурісіо Почеттіно «заплющив очі» на відверто провальну гру Михайла Мудрика не лише в «Челсі», а й у складі національної команди України, яка бореться за вихід на Євро-2024. Тренер готовий ризикнути і спробувати ще одну схему з «дорогим» підопічним.

Аргентинський тренер останнім часом використовував Бена Чілвелла на позиції лівого вінгера, але перед грою 5 туру АПЛ він вирішив змінити тактику команди і повернути його на місце лівого захисника. Вище нього він хоче спробувати Мудрика, зв’язку з яким він награє під час тренувань.

Сьогодні, 17 вересня, у рамках 5-го туру Англійської Прем’єр-ліги відбудеться матч «Борнмут» — «Челсі». На полі змагатимуться два українці — Ілля Забарний та Михайло Мудрик. Старт матчу відбудеться о 16:00 за київським часом.

Варто додати, що Мудрик у сезоні 2023/24 зіграв у футболці «Челсі» у трьох зустрічах, сумарний час — 66 хвилин. Результативними діями за цей період він не був відзначений. «Челсі» наразі розташувався на 14-й сходинці в турнірній таблиці АПЛ, набравши лише 4 пункти (2 рази програв, по 1 разу виграв і зіграв внічию).