Вінгер київського «Динамо» Андрій Ярмоленко поділився думками щодо нещодавнього відходу екскапітана команди Сергія Сидорчука.

Минулого тижня стало відомо про те, що Сидорчук, який був багаторічним лідером «Динамо», став гравцем бельгійського «Вестерло». Півзахисник підписав зі своїм новим клубом контракт на три роки.

Напередодні Ярмоленко відреагував на продаж Сидорчука.

‘Йому не потрібно зі мною радитися, адже він доросла людина. Думаю, якби не війна, якби його діти та дружина могли бути в Києві, він би нікуди не переходив.

Сергій більше 10-ти років віддав «Динамо», і ми маємо йому за це подякувати. Він мій друг, товариш, капітан «Динамо», тому, звісно, для нас його перехід – це проблема, адже завжди важко прощатися з лідерами як на футбольному полі, так і поза ним.

Але таке футбольне життя. Він прийняв таке рішення, доведеться грати без нього. Бажаю Сергію лише успіхів та можу сказати найтепліші слова. Ми завжди із ним на зв’язку, знаю, наскільки сильно він завжди переймається справами клубу. Ми завжди будемо раді його бачити», — заявив Ярмоленко.