Американська інвестиційна компанія 777 Partners офіційно стала новим власником англійського «Евертона», де грає Віталій Миколенко.

Про зміну власника «Евертон» оголосив напередодні. Зазначається, що 777 Partners уклала угоду з попереднім власником клубу Фархадом Моширі про повну передачу його акцій, що становить 94,1%.

«Ми щиро вдячні за можливість стати частиною сім’ї «Евертона» в ролі власників клубу і вважаємо привілеєм можливість будувати на його гордій спадщині та цінностях.

Наша головна мета — працювати з уболівальниками та зацікавленими сторонами над розвитком спортивної та комерційної інфраструктури для чоловічої та жіночої команд, яка буде приносити результати для майбутніх поколінь прихильників «Евертона».

В рамках цього ми прагнемо до довгострокового партнерства з місцевою громадою, працюючи над такими важливими проектами, як розвиток «Брамлі-Мур Док» як стадіону світового класу, що дозволить тисячам вболівальників «Евертона» відвідувати наші домашні матчі та сприятиме економічному та культурному відродженню Мерсисайда», — прокоментував подію засновник 777 Partners Джош Вондер.