Колишній тренер київського «Динамо» Йожеф Сабо прокоментував виступ українських клубів у єврокубках.

«Засмучений грою українських клубів у єврокубках. «Дніпро-1» мав проходити «Спартак» Трнаву. «Зоря» теж мала всі шанси переграти празьку «Славію», але вилетіла до Ліги конференцій. З такими командами потрібно виходити і до 30-ї хвилини забивати двічі та закривати всі питання, але все виходить навпаки.

Гравці роблять мільйон помилок, немає жодної дисципліни, деякі футболісти ходять пішки, вважають, що передачу зробив і цього достатньо. Деякі футболісти взагалі не мають права виходити на поле в цих командах, це стосується не лише «Динамо».

«Динамо» не має жодного футболіста, якого я міг би виділити. Нам забили гол – одразу троє гравців киян не змогли відібрати м’яч. Команда грає більше, ніж вперед. Наш футбол у занепаді. На жаль, від київського «Динамо» залишилася лише назва. Навіть не знаю, чи з такою грою дивитимуся чемпіонат України.

Не знаю, як «Шахтар» гратиме у своїй групі Ліги чемпіонів, бо там пристойні команди. Можливо, новий тренер робить свої перебудови, але маємо що маємо», — наводить слова Сабо 1927.kiev.ua.