Новини

Капітан збірної України прокоментував ганьбу на чемпіонаті Європи

Капітан збірної України з волейболу Олег Плотницький розповів про причини поразки нашої команди у перших трьох матчах Євро 2023.

«Що трапилося? Якщо ви за гру, я не знаю чесно. В мене немає відповіді. У мене вже скінчилися відповіді. У мене дохрена запитань, але закінчилися відповіді. Я не маю відповіді на ці запитання, нуль просто. Ні для себе, ні для кого. Якщо навіть просто вигадати, я не можу це зробити.

У нас якась фігня відбувається на майданчику, незрозуміло чому. Щось ми боїмося, щось кудись затискаємось, не беремо на себе відповідальність. Це найбільша проблема, що ми не беремо на себе відповідальність. Це найважливіше. Кожен із нас повинен брати на себе відповідальність і тоді щось може вийти.

Це не катастрофа. Це, з одного боку, нормально. Давайте так. До 2016 року за волейбол у нашій країні не те, що ніхто не знав, ніхто навіть не згадував. 2017 року вже почали говорити після Золотої Євроліги, яку ми виграли. Після Євро-2019 починали писати, там уже розповідали людям правила, але й досі не знають правила, досі не знають прізвищ.

Якби ви не знали Зінченка, Шевченка… Може, я порівнюю когось, але це спорт, та й то спорт. І у нас не гірші результати, ніж у супер-крутої збірної України з футболу.

Кожна збірна має таке [просідання по грі]. Французи виграли Олімпіаду – бах, потім уже нема ніде. Турки також все літо бомбили, бомбили – а зараз румунам програли. Італія, вона тримається ще, але в них лавочка така, що три команди можна викликати, і всі приїдуть та зіграють. Все у формі.

Тож якоїсь катастрофи немає. Треба якось це вирішити. Мені здається, що трохи треба просто так вимкнутись і кайфувати у грі. Тому що ми, типу, першу партію кайфуємо, чемпіони. Нас можна привітати. Я думаю, якби були медалі, нам би їх уже вручили після трьох ігор по першій партії.

Ця напруга через тиск за результат? Я без поняття. Я не можу залізти в їхню голову. Мені не страшно нічого. Я нормально граю, їм розповідаю тисячу разів. Треба кайфувати. Якщо ніхто не кайфуватиме, у нас нічого не буде. До цього ми кайфували скільки років, а зараз щось перестали» – сказав він.

niko

Recent Posts

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

2 часа ago

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

14 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

16 часов ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

22 часа ago

Міжнародна федерація не допустить росіян і білорусів до змагань під своїми прапорами

Міжнародна шахова федерація (FIDE) відхилила пропозицію відновити повні права шахових федерацій Росії та Білорусі. Про…

1 день ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

2 дня ago