Новини

Усик зізнався, що одного разу виходив на ринг із травмою

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик розповів, що один зі своїх боїв із ушкодженням.

Українець зізнався, що бій проти Дерека Чісори (33-13, 23 KO) він провів із травмою ліктя. Нагадаємо, що Усик (20-0, 13 KO) виграв поєдинок одностайним рішенням суддів.

«Можливо, вони (команда Ентоні Джошуа — прим.) зробили висновок з мого поєдинку з Дереком Чісорою. Можливо. Це нам на руку. Чому? Тому що до бою з Дереком Чісорою я готувався 3 рази. У нас карантин, перенесення, потім скасування поєдинку. З Чісорою був унікальний поєдинок. Деякі пояснення до цього зроблю. В мене десь за тиждень до поєдинку, останні спаринги, я про це нікому не говорив, тому що ось-ось спаринги, бій, він і так зривався – у мене трохи почав боліти лікоть.

Думав: «Подумаєш там, інколи це відбувається у професійних спортсменів». Коли ми вже приїхали в Лондон, біль вже посилився. В поєдинку, коли Дерек грюкнув по руці, замкнуло лікоть, я не міг його випрямити. Потім знову якась атака, він знову в цей лікоть б’є – він бах і попустив. Думаю: «Ого, що за чарівні удари». Потім я пробив, не пам’ятаю у 2-му або 3-му раунді, в лоб йому прилетіло. У мене півруки працювало. Коли я сидів, і ми спілкувалися з тренером Юрієм Івановичем, він говорив мені: «Так, обережно, давай просто забирати раунди. Я розумію, що ти це можеш зробити».

Десь прилітає, я бачу, що він пливе, а я добити його не можу, фізично не можу добити, тому що немає рук. Такий важкий поєдинок, по ребрах він мені надавав – тест супертяжів був пройдений. Мені здається, що Ентоні, він був присутній на тому поєдинку, вони могли з цього бою зробити якісь висновки: «Так, ну що він, подумаєш, в крузерах у нього були, а тут піднатиснемо щось», — розповів Усик.

antonio

Recent Posts

Реал без Луніна розгромив Алавес у Ла Лізі

Мадридський "Реал" без Андрія Луніна в складі здобув упевнену перемогу в нещодавньому матчі Ла Ліги.…

3 минуты ago

В Жироні відреагували на чутки про перехід Довбика до Барселони

Головний тренер "Жирони" Мічел прокоментував чутки щодо потенційного трансферу нападника команди Артема Довбика. Протягом багатьох…

23 минуты ago

Усик оцінив поточну фізичну форму Ф’юрі

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик поділився думками щодо фізичної…

42 минуты ago

Різник висловився про фінал Кубка України проти Ворскли

Воротар донецького "Шахтаря" Дмитро Різник поділився думками щодо прийдешнього фіналу Кубка України проти полтавської "Ворскли".…

1 час ago

Жирона з Циганковим і Довбиком поступилася Вільярреалу в Ла Лізі

"Жирона" з Віктором Циганковим та Артемом Довбиком у складі програла "Вільярреалу" в нещодавньому матчі Ла…

1 час ago

Президент Реала дав обіцянку Луніну

З'явилися нові деталі стосовно майбутнього українського воротаря Андрія Луніна в складі мадридського "Реала". Напередодні в…

1 час ago