Головний тренер житомирського «Полісся» Юрій Калітвінцев поділився думками щодо готовності команди до дебюту в УПЛ.

Уже незабаром «Полісся» проведе свій дебютний матч в еліті українського футболу. Житомирський клуб зіграє проти «Вереса» в п’ятницю, 28 липня, о 19:00 за київським часом.

Напередодні гри Калітвінцев розповів про підготовку команди до історичного для неї сезону.

«Підготовка пройшла добре, а який буде результат, покаже чемпіонат. Дуже гарну гру ми провели з «Колосом», все-таки грати з австрійцями — це одне, а тут наші хлопці. Ми відчули і ритм гри, і контакт, на гарному рівні команда провела цей спаринг.

На сьогодні можу відзначити, що у психологічному і фізичному плані, команда готова. Ми готові до відновлення чемпіонату, і я бачу, що у хлопців горять очі, вони чекають, тому що грати усе ж таки краще, ніж тренуватись.

Тим паче, ігри Прем’єр-ліги — це в першу чергу ігри для наших вболівальників. Хлопці це розуміють,  і вони розуміють їх очікування, і що найголовніше — вони готові. Ми давно забули, що ми грали в Першій лізі, ми не говоримо, що ось зараз буде Прем’єр-ліга, ні. У нас перша гра. Ми готуємося і дуже чекаємо початку чемпіонату», — цитує фахівця офіційний сайт «Полісся».