Відомий український коментатор Віталій Волочай поділився очікуваннями від прийдешнього сезону Української Прем’єр-ліги.

Незабаром офіційно розпочнеться новий розіграш УПЛ. Напередодні Волочай назвав потенційних фаворитів чемпіонату та клуби, які будуть боротися за збереження прописки.

«Питань щодо чемпіонства у мене немає, та й певно немає сенсу пояснювати, чому «Шахтар».

Щодо «Динамо», то команда дуже підсилилася. Шапаренко та Бражко — це дійсно три кроки вперед у порівнянні з минулим роком. Плюс не треба недооцінювати ігрові якості Ярмоленка. В УПЛ він зможе, і я впевнений, буде видавати дуже хороші матчі. Єдина проблема «Динамо» – центр оборони – все ще не вирішена, але вона не настільки велика, як посилення атаки.

На третє місце я ставлю «Дніпро-1», тому що команда, як на мене, провела найкраще міжсезоння з точки зору підписань футболістів у середині УПЛ.

Далі — найважче. Тому що «Зоря» стала в рази слабкішою, «Кривбас» ніби як залишився таким як є, трохи підсилився, «Полісся» то взагалі темний ліс, і як ця команда буде грати, вгадати просто неможливо, тому у цьому тріо я трохи вище ставлю «Зорю», а «Кривбас» у зону єврокубків.

Щодо нижньої частини турнірної таблиці, ніби як все більш менш очевидно, найслабші за складом «Металіст 1925», «Оболонь» та «Минай», і тому між ними і буде боротьба за виживання і за перехідні матчі. Я ставлю на те, що харківсько-лівобережний клуб знову врятується», — розповів Волочай сайту Tribuna.com.