Директор з медіа, маркетингу та спонсорства «Полісся» Олександр Денисов розповів, як будуть проходити трансляції матчів чемпіонату в новому сезоні.

Напередодні стало відомо про те, що 12 клубів УПЛ (крім «Дніпра-1», «Динамо», «Зорі» та «Руху») вирішили співпрацювати з OTT-сервісами. Згодом Денисов пояснив, як будуть проходити трансляції ігор.

«Клуби домовилися, що в першому сезоні кожен клуб фінансує телетрансляції домашніх матчів за свій кошт. Трансляції поєдинків будуть доступні на всіх провідних OTT-платформах України.

Матчі УПЛ можна буде подивитись в безкоштовному розділі на: MEGOGO, Sweet.tv, Setanta, Vodafone TV, Київстар TV, Воля TV. Тобто все, що потрібно вболівальнику — це завантажити додаток або на телефон, або на телевізор, якщо є Smart TV або через компʼютер. І насолоджуватися переглядами матчів.

Трансляції матчів будуть безкоштовні. Матчі будуть доступними до перегляду в безкоштовних розділах операторів ОТТ. Клуби домовились, що УПЛ ТБ зараз має бути доступним для всіх на безоплатній основі.

З часом клуби, завдяки голосуванню і рішенню більшості, будуть вирішувати, яка буде наступна модель показу. Клуби розраховують, що ті інвестиції, які вони вкладуть зараз в телетрансляції і зроблять футбол для всіх безкоштовним, в майбутньому вони будуть повертати як через спонсорів, так і через платний перегляд. Але зараз перегляд буде безкоштовним», — наводить слова Денисова офіційний сайт «Полісся».