Новини

Кучер відреагував на невдалий дебют Дніпра-1 в Лізі чемпіонів

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер прокоментував результат матчу другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між «Дніпром-1» та «Панатінаїкосом».

У вівторок «Дніпро-1» провів свій дебютний матч у Лізі чемпіонів проти грецького «Панатінаїкоса». Щоправда, результат не був успішним — срібний призер УПЛ програв із рахунком 3:1.

Після матчу Кучер поділився думками щодо гри своїх підопічних.

«Важко коментувати сьогоднішній матч, але скажемо так. У першому таймі десь злякалися суперника, хоча нічого страшного не було, такі ж люди, проти яких треба і можна грати.

Пропустили гол, після чого вже пішла гра, з’явився малюнок, пішли моменти. У другому таймі непогано грали, але ось ці півмоменти біля наших воріт… півмомент – нам гол, півмомент – нам гол. Немає якоїсь відповідальності, концентрації. Не можна граючи з такими командами давати так легко забивати.

У тому сезоні в єврокубках проти нас три удари – три голи. Зараз також – три удари і три голи. Не розумію чому так. Мабуть, десь не донесли і не достукалися до хлопців. Але говорити про те, що все втрачено, я так сказати не можу. Ми непогано грали у другому таймі: бігли, накривали, були моменти і могли забивати більше, проте втратили концентрацію і пильність, внаслідок чого отримали незрозумілі голи.

Щодо 11-метрового удару, то його важко коментувати чи був він. Треба ще раз передивитися, адже я не бачив там порушення правил», — сказав Кучер.

antonio

Recent Posts

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

4 часа ago

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

17 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

18 часов ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

1 день ago

Міжнародна федерація не допустить росіян і білорусів до змагань під своїми прапорами

Міжнародна шахова федерація (FIDE) відхилила пропозицію відновити повні права шахових федерацій Росії та Білорусі. Про…

1 день ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

2 дня ago