Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін поділився інформацією щодо боротьби за фінансову компенсацію за перехід Манора Соломона до «Тоттенгема».

Нещодавно Соломон став гравцем лондонського «Тоттенгема». Ізраїльський вінгер перейшов до нового клубу безкоштовно завдяки використання Додатку 7 ФІФА. Така позиція не задовольняє «Шахтар», і «гірники» прагнуть отримати грошове відшкодування.

Палкін підтвердив, що в клубі вірять на позитивний результат перемовин із «Тоттенгемом», що мають незабаром відбутися.

«Ми впевнені, що керівництво «Тоттенгема» розуміє, що «Шахтар» вклав у трансфер Соломона значні кошти, які українські клуби в нашому складному становищі просто не можуть собі дозволити втратити.

Сподіваємося, що напередодні нашого товариського матчу ми зустрінемося з представниками «Тоттенгема» і в дусі доброї волі знайдемо рішення питання Манора Соломона. Рішення має задовольнити обидві сторони.

Ми не намагаємося отримати якийсь прибуток. Нам потрібно просто перекрити все, що ми втратили, і все. Я вірю, що ми знайдемо рішення, полюбовне рішення, щоб всі сторони були задоволені», — розповів Палкін виданню Standard Sport.