Президент «Минаю» Валерій Пересоляк розповів про те, як його син зміг урятувати майбутнє команди.

В інтерв’ю президенту «Вереса» Івану Надєїну Пересоляк зізнався, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну «Минай» міг припинити своє існування. Щоправда, син президента клубу вмовив його не робити цього.

«Коли почалася війна, склалися певні проблеми і труднощі. Утримувати футбольний клуб узагалі нелегке заняття, а тут іще більше ускладнилося, тому що бізнес трохи руйнувався, десь почало щось блокуватися.

Так, була думка відмовитися від утримання команди або розпустити її та залишити дитячий футбол, щоб основної команди не було.

Насправді, мій наймолодший син, якому тоді йому було 5 років, дуже полюбляє футбол. Він почув, що є думка завершити з основною командою. Прийшов до мене і каже: «Тату, я б дуже хотів, щоб зберіглася наша команда». Я йому починаю умови перераховувати, кажу: «Якщо ми будемо утримувати футбольний клуб, то за рік можемо (втратити — прим). те, те і те».

Він подивився на мене і каже: «Ні, футбол». Тобто, я хотів його заохотити його важливими речима, але він сказав, що нехай футбол залишається.

Ми обмежили бюджет футбольного клубу і потрохи протягнули цей рік. Із складнощами, але результат найкращий», — розповів Пересоляк.