Комісія атлетів НОК України прийняла рішення не відправляти клопотання про виключення Сергія Бубки з організацію.

Напередодні Бубка потрапив у скандал через розслідування Bihus.info, де стверджувалося, що його спільний бізнес із братом працює на території так званої «ДНР» та отримує підряди від окупантів.

Згодом скелетоніст Владислав Гераскевич оголосив про скликання засідання Комісії атлетів НОК України, де було винесено на голосування пропозицію відправити до Виконкому та Асамблеї НОК клопотання щодо виключення Бубки з організації.

Спортсмен повідомив, що він був єдиним, хто проголосував «за». Всі інші члени Комісії утрималися або проголосували «проти».

Спортивний коментатор Віталій Волочай оприлюднив список спортсменів, які не підтримали ініціативу Гераскевича: Георгій Зантарая (дзюдо), Олександр Абраменко (фристайл), Валерій Андрійцев (вільна боротьба), Тетяна Коб (бокс), Анастасія Коженкова (академічне веслування), Олена Костевич (стрільба), Андрій Мандзій (санний спорт), Анна Рижикова (легка атлетика), Ольга Саладуха (легка атлетика), Ніна Уманець (академічне веслування), Ольга Харлан (фехтування), Юрій Чебан (веслування на байдарках і каное) та Олена Яценко (гандбол).