Правий захисник «Динамо» Олександр Караваєв розповів, чому вирішив залишитися в клубі.

В понеділок стало відомо, що Караваєв підписав новий контракт із «Динамо». Угоду розраховано до 2025 року.

Згодом футболіст зізнався, що його амбіції та слова партнерів по команді підштовхнули його до підписання нової угоди.

«Амбіції спортсмена (стали основною причиною, щоб залишитися, — прим.). Я пам’ятаю себе у дитинстві, у юнацькі роки, коли почав професійну кар’єру – завжди ставив перед собою максимальні цілі, хотів грати на максимальному рівні за топ-клуб і за збірну.

Усе вийшло так, як я хотів. Звісно, у певних моментах могло бути краще, а в інших – навпаки, вийшло краще, ніж я очікував. Загалом, усе, що відбувалося у моїй кар’єрі до сьогодні, оцінюю дуже добре, мені усе підходить та подобається. Тому хочу ці моменти переживати й надалі.

Наприкінці минулого сезону до мене підходив Микола Шапаренко та запитував, що я планую, тоді я відповів, що ще нічого не вирішено, але він одразу дав зрозуміти, що підтримає будь-яке моє рішення і був би радий, якби я залишився.

Те ж саме казав і Олександр Андрієвський. Потім телефонував Сергію Сидорчуку, цікавився його думкою та запитував поради. А пізніше ще зателефонував Андрій Ярмоленко – було дуже приємно, що хлопці підтримують, хочуть, щоб ми були разом, та раді, що я залишився, звісно, це підбадьорює, як і підтримка та довіра з боку тренерського штабу. Це теж дуже вагома запорука для здобуття хорошого результату», — цитує Караваєва офіційний сайт «Динамо».