Новини

У Британії розчаровані зривом бою Усик-Ф’юрі

Колишній британський боксер Метью Маклін поділився думками щодо ситуацію навколо бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

На поєдинок між Усиком (20-0, 13 KO) і Ф’юрі (33-0-1, 24 KO), в якому може визначитися абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі, з нетерпінням чекають фанати боксу по всьому світу. Щоправда, боксери поки що не можуть зустрітися на рингу.

Після провальних переговорів кілька місяців тому з’явилися чутки, що бій може відбутися наприкінці року в Саудівській Аравії. В останні тижні ймовірність цього почала стрімко падати.

Маклін заявив, що зрив такого бою буде розчаруванням.

«Якщо ми не побачимо бій Усик – Ф’юрі, то будемо розчаровані, оскільки всі в боксі хочуть говорити про абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Ми б хотіли побачити цей бій.

Думаю, те, що я бачив протягом приблизно року, трохи розчаровувало. Я вважаю, що фанати боксу, ЗМІ, телебачення і так далі трохи засмучені, оскільки здається, що ми були дуже близько, а на шляху до бою не було ніяких перешкод. Але в силу якихось причин бій просто не відбувся, і це розчаровує», — наводить слова Макліна XSPORT.

antonio

Recent Posts

Воробей оцінив виступи Шахтаря у весняній частині сезону

Колишній гравець "Шахтаря" Андрій Воробей поділився думками щодо виступів донеччан у весняній частині сезону. Весняна…

3 минуты ago

В Колосі прокоментували ситуацію з пошуком головного тренера

Спортивний директор ковалівського "Колоса" Віталій Лисицький висловився щодо пошуків командою нового головного тренера. Кілька тижнів…

23 минуты ago

Промоутер висловився про бій Камбососа та Ломаченка

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум поділився думками щодо прийдешнього поєдинку між Джорджем Камбососом…

42 минуты ago

Шахтар підписав контракт з олімпійським чемпіоном

Донецький "Шахтар" оголосив про початок співпраці з олімпійським чемпіоном Олегом Верняєвим. Про це напередодні повідомила…

1 час ago

Усик завершив підготовку до бою проти Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик завершив…

1 час ago

Лунін встановив рекорд для українських спортсменів

Воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін встановив унікальне досягнення серед українських спортсменів. Завдяки своїм виступам за…

2 часа ago