Ексгравець національної збірної України, а зараз тренер-селекціонер Дніпра-1 Андрій Полунін, оцінив шанси молодіжної збірної України в поєдинку 1/4 фіналу Євро-2023 проти команди Франції.

«В діях нашої збірної є чіткий малюнок, хлопці навчені дорожити м`ячем, відчувається «режисерська» рука Ротаня. Згоден, не бракує помилок, як в дебюті останнього матчу групового раунду з іспанцями, але певною мірою це можна списати на вік виконавців.

Пригадується, перед стартом чемпіонату багато хто називав серед головних претендентів на призове місце німців, хорватів, італійців, а вони вже поїхали додому. Не хочу пробувати свої сили в ролі оракула, але я не вважаю французів фаворитами.

Мудрик багато пропустив через пошкодження, очевидно, що він не в належному ігровому тонусі. Невідомо також на якому тактичному варіанті зупиниться Ротань і чи зуміє Mихайло Мудрик вписатися до згуртованого ансамблю. Я все ж, схиляюся до того, що він вийде на заміну.

Думаю, що про ту поразку взагалі в нашій збірній ніхто й не згадуватиме (Україна програла Франції 0:5 у видборі до Євро-2023, – прим. SportNews). Я вірю в наших хлопців. Так, французька збірна відзначається збалансованістю, чудовим підбором виконавців. Але треба пам`ятати, що немає не замінимих гравців, як й непереможних збірних. Повірте, й у французів є вразливі місця, зокрема, треба скористатися тим, що в їхніх лавах будуть відсутні травмовані ключові півзахисники Майкл Олісе та Ману Коне. Є шанс пройти далі, але для цього треба буде стрибнути вище голови», – сказав Полунін в інтерв’ю сайту zbirna.com.