Футбол

Дав би в бороду: журналіст висловився про скандальну витівку гравця збірної України

Журналіст Віктор Вацко висловився щодо червоної картки форварда збірної України Владислава Ваната у матчі з Румунією (1:0) на Євро-2023 U-21.

«Коли я дивився матч проти Румунії та побачив це вилучення, то вважав за потрібне виступити з моралізаторським спічем. Мовляв, Влад, треба дорослішати, тримати свої емоції при собі, розуміти відповідальність за свої вчинки, ти ж вже практично гравець національної збірної, ти ж підводиш команду і таке інше.

Але потім прилітає інсайд з табору молодіжної збірної України. Інсайд про причину вчинку Ваната, за який той отримав червону картку. Все, друзі. Моралізаторського спічу не буде.

Те, що зробив румунський футболіст, не потрапило в трансляцію, нормальний повтор нам не показали. Ми толком навіть не побачили, що це саме Ванат його вдарив. Румун провокував. І от те, як він спровокував, те, що він зробив, а не сказав – я впевнений, що більшість українських футболістів йому б за це втащили. Як Ванат.

А Володимир Єзерський, який зараз в Румунії в тренерському штабі молодіжки, не тільки втащив би йому, а й прямо там біля штрафного майданчика того румуна і закопав би. Повірте.

Я не хочу і, мабуть, не маю морального права конкретизувати. Особливо, не маючи дозволу Ваната. Я отримав цю інформацію від третьої людини. Прямо не можу сказати. Тут як в історії Зідан-Матерацці: кожен нехай обирає для себе сам – правильно тоді зробив Зідан, що й####в того провокатора чи все-таки потрібно вміти тримати емоції при собі.

Будь-хто із вас в такій ситуації теж дав би в бороду тому клоуну-провокатору», – сказав журналіст в новому випуску Вацко on air.

niko

Recent Posts

Волейбольний клуб Решетилівка провів благодійний забіг для воїнів ЗСУ

60 000 грн для військового Романа Косенка та його побратимів зібрано завдяки благодійному забігу, який…

9 часов ago

Костюк не втратила позицій в новому рейтингу WTA

Відомо, на якій позиції у світовому рейтингу WTA перебуває перша ракетка України Марта Костюк. На…

15 часов ago

Відомий лижник увійшов у тренерський штаб збірної України з біатлону

Український лижник Олексій Красовський став провідним тренером штатної команди з біатлону. За даними видання "Чемпіон",…

16 часов ago

Біатлоніст Баккен, який мав проблеми із серцем, пропускає чемпіонат Норвегії

Норвезький біатлоніст Сіверт Гутторм Баккен був змушений відкласти повернення в біатлон через застуду. Спортсмен планував…

17 часов ago

Міжнародна спортивна федерація зберегла обмеження щодо росіян і білорусів

Міжнародна шахова федерація (ФІДЕ) залишила обмеження щодо виступів російських та білоруських шахістів на міжнародних змаганнях,…

20 часов ago

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

2 дня ago