Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповів про очікування від матчу групового етапу Євро-2023 проти Іспанії.

27 червня підопічні Ротаня проведуть заключний матч групового етапу Євро-2023 проти однолітків з Іспанії.

Обидві команди мають по 6 очок в активі, що означає, що вони пройшли до 1/4 фіналу турніру. Тим не менш, в матчі вирішиться доля першого місця в групі, яке може допомогти в плей-оф.

Ротань розповів, чого очікує від гри проти іспанців.

«Завтрашній матч буде трішки іншим. Дві команди вирішили питання з виходом у чвертьфінал. Іспанці й ми зробимо невеличку ротацію.

Чого очікувати? Ми добре знаємо один одного. Іспанці грають у структурний та агресивний футбол, у третій зоні чудово контролюють м’яч — ми це прекрасно розуміємо. Вони мають у своєму складі гарних виконавців.

Ще після жеребкування я говорив, що Іспанія — фаворит нашої групи, це сильна команда із сильними гравцями. Гадаю, завтрашній матч буде для нас виснажливим у фізичному плані.

Ми повинні розуміти, що іспанці будуть більше контролювати м’яч. Але ми до цього готуємося, ми не повинні відходити від своєї структури, а маємо нав’язати супернику свою гру через більш жорсткі дії в центрі поля, контроль м’яча. Також важливу роль гратимуть адаптація до спеки й характер команди», — заявив очільник української молодіжки.