Колишній гравець київського “Динамо” та національної збірної України Віктор Леоненко прокоментував дебют молодіжної команди на Євро-2023.

В середу молодіжна збірна України почала виступи на чемпіонаті Європи з перемоги над Хорватією (2:0). Тим не менш, Леоненко залишився незадоволеним рівнем гри команди Руслана Ротаня.

“Це точно U-21? Я думав, що це команда ветеранів, тільки в мене швидше пас віддають один одному. По-перше, пішки ходимо, індивідуальну майстерність проявив Кащук, забивши гол. Ну і зараз звісно наша команда буде грати на контратаках

Мені тепер зрозуміло, чому в нас ніхто не росте. У них ще соплі під носом, а вже пішки ходять. Чому ти навчишся, коли в тебе три години на прийняття рішення. Вони вже мали пробігти 100 кілометрів.

Тут питання не в тому, що хтось виграє чи програє, а в тому, як грають. У нас вже є чемпіони світу (2019 року – прим.), і де вони? Ось про що треба думати. Тут вимоги треба.

Я хочу, щоб із цих хлопців щось хороше вийшло. Який сенс з того, що виграємо, але далі не йдуть”, – розповів Леоненко у своєму Telegram-каналі.