Перед українським воротарем Андрієм Луніним стоїть важкий вибір у його професійній кар’єрі — піти чи залишитися.

У наставника мадридського «Реала» Карло Анчелотті український кіпер не завоював довіри після своїх виступів за команду. У сезоні 2022/23 кіпер зіграв у 12 футбольних поєдинках, водночас щоразу він виходив тільки тоді, коли головний воротар Тібо Куртуа був травмований. Молодий українець встиг зіграти навіть у Кубку Іспанії, але його гра не вразила тренерський штаб команди.

Зараз Лунін вирішує свою долю — залишитися в «Реалі» без достатньої кількості ігрової практики або ж змінити клубну прописку. Місцеві ЗМІ розходяться у своїх здогадках: одні кажуть, що воротар хоче залишитися в Королівському клубі щонайменше до завершення контракту, інші — він хоче попрощатися з командою.

Сам клуб не сильно хвилюється з приводу співпраці з Луніним, адже в будь-якому разі він хоче посилитися на позиції воротарів. І вже зараз клуб почав вести переговори з Давидом Сорія з ФК «Гетафе», який у разі підписання контракту, може стати дублером Куртуа. Якщо цей план клубу здійсниться, а Лунін продовжить співпрацювати з командою, то українець стане 3-м воротарем. Для українського голкіпера це буде найгіршим варіантом розвитку подій, адже він взагалі залишиться без ігрової практики, звісно ж, якщо у конкурентів не буде травм.