Голова Комітету з етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка​ доєднався до когорти скигліїв, що оплакую та скавулять стосовно рішення суду міста Львова, згідно з яким до СІЗО нарешті відправили його начальника – президента УАФ Андрія Павелка.

«Ми розгромили злочинну організацію, яка незаконно заробляла мільйони євро, та поставили Україну у приклад всій Європі, і все це завдяки президенту Павелку. Ми зупинили піратство, яке знекровлювала український футбол, і це теж завдяки далекоглядності президента Павелка.

А що, якщо за цим судовим переслідуванням дійсно стоїть спроба повернути ситуацію, в якій провайдери грабували український футбол.

Ми запекло боремося проти суб’єктів, які продовжують підживлювати військову машину держави-окупанта, і це теж завдяки президенту Павелку, який ніколи не вагався йти проти цих суб’єктів.

Підтверджуючи свою глибоку людську і професійну солідарність з президентом, я продовжую вірити в справедливе правосуддя і сподіваюся, що я помиляюся», – наводить слова Баранки телеграм-канал Брутальний Футбол.