Ексгравець гравець київського Динамо та донецького Шахтаря Володимир Ковалюк поділився враженнями від матчу відбору на Євро-2024 між збірними Північної Македонії та України .

«Якщо відверто, то відразу й не згадаєш, коли наша збірна була ще такою безпорадною, як в першому таймі звітного поєдинку. І це ще добре, що обійшлося лише двома пропущеними м`ячами… Хоча після результативної нічиєї в недавньому спарингу в гостях з іменитою Німеччиною, здавалося, що підопічні Сергія Реброва без особливих зусиль декласують північномакедонців.

З Німеччиною та Північною Македонією українці діяли за однією схемою, зокрема, Циганкову знову довірили роль, так званої «десятки». Але матч в Бремені був товариський, суперники особливо не викладалися. Діям німців бракувало компактності і гостям на просторі часто вдавалися гострі контрвипади.

Вчора була зовсім інша ситуація. Поєдинок йшов до заліку Євро, македонці дорожили м`ячем. До того ж, гості (українці) грішили неточними передачами і їм було складно налагодити комбінаційну гру. Та головне, що вони поступалися в швидкості прийняття рішень й тому доводилося значно частіше фолити», — сказав Ковалюк в інтерв’ю сайту zbirna.com.