Перший віцепрезидент УАФ, культовий гравець Дніпра та Динамо 80-х років минулого століття Олег Протасов, незгідний з рішенням суду, згідно з яким президента УАФ його друга Андрія Павелка відправили до СІЗО на 60 діб.

«Сьогодні ми всі стали свідками абсолютного беззаконня. Суд у Львові, який узагалі безпідставно розглядав клопотання слідчих про зміну запобіжного заходу, ухвалив рішення про безальтернативний арешт керівника Української асоціації футболу Андрія Павелка.

Зараз я особисто звертаюся до президента України Володимира Зеленського. Я прошу вашого втручання у ситуацію, бо ви, як ніхто, обізнані із роботою УАФ на чолі з Андрієм Павелком. Ви, як ніхто, розумієте, чому проросійське лобі прагнуло завадити Україні мати власне представництво в УЄФА.

Ви також, упевнений, розумієте, що справа, в якій зараз відбувається суто замовна розправа над керівником українського футболу, була раніше вже розслідувана НАБУ, і жодні звинувачення не підтвердилися», — написав Протасов на своїй сторінці у Фейсбуці.