Джон Ф’юрі, батько Тайсона Ф’юрі, поділився думками щодо співпраці боксера з тренером Шугар Хіллом Стюардом.

Ф’юрі (33-0-1, 24 KO) співпрацює з Шугар Хіллом Стюардом з 2019 року. На думку батька чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC, його сину варто завершити співпрацю з тренером.

«Йому не потрібно було робити нічого складного, щоб перемогти Деонтея Вайлдера, Шугар Хілл опинився в потрібному місці в потрібний час, і Тайсон знову, як і попередні боксери до нього, зробив їх усіх відомими.

Це не тому, наскільки вони хороші, він не зробив багато для Лоренса Околі, чи не так? Де була його коробка з трюками? Жахливо.

Якщо він був таким хорошим тренером, чому Емануель Стюард, його рідний дядько, віддав Джонні Бенксу головну роботу? Чому (Володимир — прим.) Кличко не найняв Шугар Хілла замість того, щоб Джонні Бенкс отримав головну роботу? Я нічого не маю проти Шугар Хілла, нічого, він людина, яка отримує гроші, як і всі інші. Ще один, хто годується за рахунок «Циганського короля». Ти ніколи не отримаєш відвертішої розмови, ніж зі мною.

Тайсоне, відпускай його», — цитує Ф’юрі-старшого Boxing Social із посиланням на його інтерв’ю YouTube-каналу «Seconds Out».