Новини

Як від прокажених: Камерун теж відмовився грати з росією

Футбольний спаринговий матч між збірними росії та Камеруну не відбувся. Пресслужба камерунської збірної повідомила, що команді потрібно було набиратися сил для важливіших і статусних матчів, ніж зі збірною рф.

15 червня на московському стадіоні «Лужники» мав відбутися дружній матч між збірними цих двох країн. Але в останній момент гру скасували, і точно невідомо, з якої причини. Відомо тільки те, що уряд Камеруну встиг на офіційному рівні заборонити своїй збірній грати будь-які поєдинки проти країни-агресора.

На своє виправдання представник прес-служби футбольної федерації країни заявив, що це ніяк не пов’язано з рішенням уряду Камеруну. Просто футболістам їхньої збірної потрібно проводити не просто спаринги, а посилено готуватися до ігор проти більш серйозних і статусних суперників.

На підтримку слів Джунана можна відзначити тільки те, що збірна Камеруну, крім спарингу з російською збірною, скасувала ще один контрольний матч — проти Кенії. Він мав відбутися трохи раніше, 12 червня.

Через санкції з боку ФІФА та УЄФА збірна росії як представник країни-агресора на міжнародній арені, позбулася можливості брати участь у міжнародних турнірах. За весь час повномасштабної війни в Україні росіяни зіграли тільки 5 поєдинків, і то товариських — проти збірних Іраку та Ірану, Узбекистану, Таджикистану і Киргизстану.

niko

Recent Posts

Чому Барселона може залишитися без трансферів влітку

За правилами Ла Ліги "Барселона" відстає від фінансового фейр-плей і не може підписувати нових футболістів…

24 минуты ago

Динамо повторило особистий рекорд в УПЛ

«Динамо», яке вчетверте поспіль перемогло «Кривбас» (3:1), продовжило домашню безпрограшну серію у зустрічах з криворіжцями до…

54 минуты ago

Клуб, який домовлявся з Луческу, несподівано переключився на Моурінью

Віце-президент турецького Бешикташа Хюсейн Юджел підтвердив, що клуб веде перемовини з Жозе Моурінью. "Ми зв'язувалися…

1 час ago

Чемпіон України з легкої атлетики загинув на війні з рф

На війні проти російських окупантів загинув чемпіон України з бігу, згодом тренер Роман Гаврилюк. Він…

2 часа ago

Сергій Ребров дав коментар MEGOGO щодо Миколенка

Наприкінці квітня український футболіст “Евертона” зазнав ушкодження у дербі з “Ліверпулем”. Віталію довелося залишити поле…

3 часа ago

Ф’юрі напросився до Усика у гості в Україну

Боксер Тайсон Ф’юрі після бою з Олександром Усиком висловив бажання приїхати з родиною до нього…

3 часа ago