Новини

Легендарний футболіст дав прогноз на матч Північна Македонія-Україна

Колишній форвард київського «Динамо» Олег Саленко поділився думками щодо матчу між збірними Північної Македонії та України.

Матч відбору на Євро-2024 між національними командами Північної Македонії та України відбудеться вже 16 червня о 21:45 за київським часом. Обидвом командам необхідна перемога в боротьбі за вихід у фінальну частину чемпіонату Європи.

На думку Саленка, підопічні Сергія Реброва здобудуть перемогу.

«З Північною Македонією доведеться грати геть не в той футбол, що грали в матчі з Німеччиною. Ви розумієте, товариська гра є товариська гра, а в Скоп’є треба буде не просто атакувати, забивати, а перемагати. Обов’язково перемагати.

Північна Македонія буде грати від оборони. Потрібно буде ці захисні редути якось проривати. Добре, що в нас є майстерні флангові виконавці – Мудрик і Циганков, насамперед. Та й Ярмоленко в центрі добре виглядає. Йому зараз дуже потрібно максимально себе проявити, щоб на нього звернули увагу представники європейських клубів. Андрій же безробітний тимчасово. «Аль-Айн» все, закінчили вони співпрацю.

Північна Македонія — не збірна рівня Англії, Італії, Франції чи Німеччини, тому в цій грі потрібно брати максимум очок, потрібно перемагати, тільки так.

Реброву потрібно правильно психологічно налаштувати хлопців на гру. Не потрібно недооцінювати македонців. Пригадуєте, хто не пустив Італію на чемпіонат світу? Отож.

Так що в поєдинку проти цієї збірної нам не потрібно забувати про контратаки від суперників, які можуть створити нам чимало неприємностей. Не потрібно забувати про захист.

Якщо спробувати спрогнозувати рахунок гри, то я би поставив на Україну. Наша збірна повинна перемогти 2:0″, — заявив Саленко в ексклюзивному інтерв’ю Sportnews.com.ua.

antonio

Recent Posts

Промоутер Джошуа назвав фаворита реваншу Усик — Фʼюрі

Глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн для Boxing King Media поділився своїм прогнозом на…

5 часов ago

Дмитро Підручний візьме участь у Різдвяній гонці-2024

Біатлоніст збірної України Дмитро Підручний повідомив, що візьме участь у цьогорічній Різдвяній гонці, яка відбудеться 28 грудня у…

8 часов ago

Ф’юрі оцінив силу удару Усика

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі висловився про свого майбутнього суперника Олександра Усика.…

13 часов ago

Усик закликав Трампа допомогти українським військовополоненим

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик звернувся до…

14 часов ago

Ф’юрі хоче провести третій бій проти Усика

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі висловився стосовно свого протистояння з Олександром Усиком.…

15 часов ago

Мілевський відреагував на поразку Динамо від Роми в Лізі Європи

Колишній гравець "Динамо" та збірної України Артем Мілевський прокоментував поразку киян у матчі Ліги Європи…

16 часов ago