Український боксер Олександр Гвоздик поділився інформацією стосовно свого наступного бою.

Останній свій бій Гвоздик (19-1, 15 KO) провів 6 травня, коли технічним нокаутом переміг Річарда Болотніка (19-7-1, 8 KO).

Наразі достеменної інформації щодо дати наступного бою та майбутнього суперника Гвоздика немає, але українець розповів, що може провести наступний поєдинок восени.

«Приблизні плани, вони такі, що зараз все залежить від того, як з Канело (Саулем Альваресом — прим.) домовляться. Обіцяли в нього знову побоксувати в андеркарді. Я працюю з Едді Рейносо як менеджером, тому така можливість завжди є.

Крім того, в роздягальні після бою я заходив до Канело. Він мене запросив у табір. Каже, що має боксувати з Біволом, і я йому потрібен як спаринг-партнер. Для мене це взагалі чудово, тому що вони будуть десь у горах готуватися, як я чув. Це так ситуація, коли ти отримуєш топові спаринги, і тобі ще за це платять.

Я чув, що вони поки ніяк домовитися не можуть з Біволом. Буду сподіватися, що домовляться. План побоксувати у вересні там, де це буде робити Канело», — розповів Гвоздик в інтерв’ю Віктору Ялимову.