Промоутер Тайсона Ф’юрі Френк Воррен розповів, що вони не отримували жодних пропозиції стосовно організації бою з Олександром Усиком.

Усик (20-0, 13 KO) та Ф’юрі (33-0-1, 24 KO) могли провести поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі цієї весни, але переговори завершилися провалом.

Згодом промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що команда Ф’юрі незабаром отримає письмову пропозицію провести бій в грудні в Саудівській Аравії. Щоправда, Воррен спростував це.

«Ми не отримували жодних пропозицій. Я не впевнений, коли ми останній раз говорили — тиждень-два тому, але пропозицій не було.

Вони (саудівці – прим.) кажуть, що на даний момент не можуть зробити пропозицію. Їм треба піти до уряду за грошима, а потім уряд підпише цю угоду.

Поки що нічого істотного не сталося, але вони кажуть, що все зроблять. Ось де ми знаходимося.

Принц Халід — дуже гідна людина. Це те, що він каже. Але ми нічого не отримували, бо в цю хвилину в нього немає для нас пропозиції. Можливо, вона надійде.

Можливо, Олександр Красюк знає більше за мене. Але в цьому році ми не отримували взагалі жодної пропозиції», — заявив Воррен YouTube-каналу «iFL TV».