Сергій Ребров може вже за кілька днів офіційно стати головним тренером національної збірної України.

Ребров, який сьогодні святкує свій 49-й день народження, розповів, що повернеться до України у вівторок, 6 червня. Ймовірно, що після прибуття в Україну його офіційно оголосять як головного тренера збірної.

«Зараз ми вирішуємо це питання, бо контракт із «Аль-Айном» розрахований до 30 червня. Тому ми ще не закінчили усі питання з контрактом. Проте дійсно, завтра я вирушаю до Києва та, напевно, 6-го числа, зранку, я буду в столиці України. Я вважаю і сподіваюся, що ми закінчимо усі справи з «Аль-Айном». Тому так, якщо все буде добре, я сподіваюся, ми підпишемо контракт.

Збірна України – це дуже велика відповідальність, тому дійсно, я зі своїм штабом почав працювати і вже декілька тижнів ми готуємося до цих ігор (кваліфікації до Євро-2024 — прим.), оскільки це дуже важливо для нашої країни. Тим більше у цей час, щоб національна команда презентувала нашу велику державу. Я готуюсь вже певний час. Ми принципово про усе вже домовилися. Тільки дозвіл «Аль-Айна» — і нічого не треба обговорювати», — заявив Ребров у програмі «Сніданок. Вихідний».