Міністерство молоді та спорту України підтвердило, що оновлюватиме список спортсменів, які не повернулися з-за кордону вчасно.

Минулого тижня Мінмолодьспорту опублікувало перелік із 233 спортсменів, які не повернулися вчасно до України. Серед них виявилися футболісти Артем Громов та Владислав Кулач. Проте там були відсутні Михайло Мудрик та Ілля Забарний, які перейшли до іноземних клубів цієї зими та отримали дозвіл на виїзд.

У міністерстві розповіли, що список порушників буде надалі оновлюватися.

«На Ваш запит від 26.05.2023 № Р-145/23 щодо опублікованого на сайті Міністерства молоді та спорту України списку спортсменів, які не повернулися з-за кордону, інформуємо, що оприлюднений на офіційному сайті Мінмолодьспорту список осіб, які порушили взяті зобов’язання щодо термінів повернення на територію України після закінчення спортивного заходу (відповідно до листів Міністра молоді та спорту України до Держприкордонслужби щодо участі у спортивному заході та перетинанні державного кордону) не є вичерпним та за потреби буде оновлюватись», — йдеться у відповіді заступника міністра молоді та спорту Людмили Панченко на запит сайту Tribuna.com.

Тим не менш, чиновниця не відповіла на питання стосовно відсутності в списку Мудрика та Забарного.