Віце-президент «Кривбасу» Артем Гагарін поділився думками щодо того, де варто провести матч із «Дніпром-1».

«Дніпро-1» прийматиме «Кривбас» у матчі 30-го туру УПЛ. Матч відбудеться в неділю, 4 червня, о 15:00 за київським часом.

У цьому сезоні дніпряни проводять домашні матчі в Ужгороді з міркувань безпеки. Тим не менш, Гагарін зізнався, що хотів би побачити матч у Дніпрі.

«Дуже круто було би зараз зіграти саме в Дніпрі – в рідному місті цієї команди. З різних боків це дуже важливо. Це – підтримка для людей, які там знаходяться. Ми ж знаємо, які події зараз відбуваються там…

Жіночій команді «Дніпра-1» можна грати в Дніпрі, дитячо-юнацький чемпіонат теж дозволено проводити там – тим більше, наші команди там без проблем відіграли свої матчі. Тому я думаю, що зустріч «Кривбасу» з «Дніпром-1″ цілком можна провести саме у Дніпрі! Це було би дуже круто для всіх – для області, для всієї країни.

Цим би ми в черговий раз показали ворогу, що ми міцні, сильні. Адже саме для цього ми проводили цей чемпіонат в Україні незважаючи на те, що нам пропонували грати в інших країнах. Тому що це – саме Українська Прем’єр-ліга!» — цитує Гагаріна офіційний сайт «Кривбасу».