Головного тренера Карпат Андрія Тлумака на пресконференції після гри проти Оболоні, як-то кажуть, понесло.

«Карпати будуть в УПЛ. З Тлумаком або без Тлумака – це вирішувати керівництву. Але Карпати там будуть. Ми дуже швидко забуваємо історію. Три роки тому, коли ми розпочали роботу з клубом, у нас що було? Нічого не було – ні м’яча, ні фішки, ні маніжки, ні автобуса, ні стадіону, ні бази. І жодного футболіста. І ми збудували за три роки структуру, збудували клуб. Ми виконали величезну роботу, і мені прикро, що такий потік критики на мене вилився. І за що? За те, що я відновив Карпати»?

Дісталося від Тлумака і відомому коментатору, львівянину Ігрю Циганику.

«Я беру відповідальність на себе, що ми не вийшли до УПЛ. Так сталося, що ми оступилися за крок до УПЛ. Але я думаю, що такої чорної критики не заслужив.
А що журналіст Циганик? Він знає завжди. Але не дуже точно. Змінює шапку, як тільки вітер подує. Він дружив з Динамо, потім з Дніпром-1. З Рухом щось не склалося. Вічний фанат Карпат і завжди їх критикує», — сказав Тлумак.

Нагадаємо, що в заключній грі Першої ліги (група підвищення у класі) Карпатам кров з носу потрібно було перемагати Оболонь і надіятися на поразку Металурга із Запоріжжя, але ні того, ні іншого не сталося.

У грі з «пивоварами» Карпати розписали мирову 1:1, а Металург на виїзді також в взяв один пункт в матчі проти Ниви з Тернополя.