Новини

Українка проведе матч проти росіянки-втікачки

На відмові суперниці найсильніша українська тенісистка в історії Еліна Світоліна пройшла до 1/4 фіналу Internationaux de Strasbourg.

У середу 28-річна українка повинна була зустрітися з Ерін Раутліфф у другому колі змагань. Однак, австралійська тенісистка достроково знялася з турніру.

Світоліна, яка раніше отримала вайлдкард від організаторів, без боротьби опинилася в чвертьфіналі. Там її суперницею стане Вероніка Грачова. Росіянка в трьох сетах здолала китаянку Бай (6:3, 3:6, 7:6).

Широкий загал дізнався про Грачову в березні. Тоді вона подала заявку на отримання громадянства Франції з перспективою виступів і в національній команді. Російські медіа висунули припущення, що тенісистка прагне отримати громадянство ЄС, аби не мати проблем із отриманням віз на турніри.

Турнірні шляхи Світоліної перетиналися з Грачовою на «Ролан Гарросі-2020». Тоді українська тенісистка перемогла в двох сетах. Цьогоріч росіянка з мріями про паспорт Франції програла фінал турніру в американському Остіні українці Марті Костюк.

niko

Recent Posts

Зеленський висловився щодо олімпійського перемир’я в Україні

Президент України Володимир Зеленський поділився своєю точкою зору щодо ідеї перемир'я під час проведення літньої…

20 минут ago

Тухель підтвердив, що йде з Баварії після цього сезону

Томас Тухель підтвердив, що покидає посаду головного тренера мюнхенської "Баварії". Кілька місяців тому стало відомо…

39 минут ago

Провідний гравець Кривбасу висловився про матч проти Динамо

Півзахисник криворізького "Кривбасу" Денис Кузик поділився думками щодо прийдешнього матчу проти київського "Динамо". В суботу…

60 минут ago

Сабо дав прогноз на бій Усик — Ф’юрі

Легендарний український футбольний тренер Йожеф Сабо висловився щодо прийдешнього бою між Олександром Усиком та Тайсоном…

1 час ago

Футболіст Слована розповів про витівки скандального футболіста Динамо

Півзахисник "Слована" Юрай Куцка поділився спогадами про перебування в клубі люксембурзького форварда Жерсона Родрігеса. Кілька…

2 часа ago

Усик розповів про вагу, в якій проведе бій проти Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик висловився…

2 часа ago