Новини

Шовковський прокоментував розгромну перемогу Динамо

Виконувач обов’язків головного тренера «Динамо» Олександр Шовковський поділився враженнями від перемоги команди над «Олександрією».

В суботу кияни здобули переконливу перемогу над «Олександрією» з рахунком 5:1. За «Динамо» голами відзначалися Олександр Андрієвський, Владислав Ванат, Костянтин Вівчаренко та Назар Волошин. Також автогол Сергія Логінова збільшив перевагу «біло-синіх». Це четверта перемога «Динамо» з Шовковським на чолі.

Після матчу Шовковський розповів про свої враження від гри.

«Чудово грати в футбол, коли вдається багато чого. Але для того, щоб так відбувалося, треба розуміти — що, як робити, відповідально ставитися до всіх зауважень і виконувати моменти, про які ми домовляємося перед грою.

Ми вивчали нашого суперника. Команда Руслана Ротаня грає в атакувальний футбол, намагається комбінувати, будує свої атаки через фланги. Ми знали та готувалися до цього.

В принципі, ми виконали план на гру. Єдиний момент — це пропущений м’яч, ми припустилися помилок, через які пропустили гол. Я задоволений діями наших гравців та мотивацією, з якою вони виходили на цю гру.

Живемо в такій ситуації, що через повітряну тривогу треба було на трішки більше 30 хвилин перервати матч, але головне, що все добре, нормально, і ми дограли гру», — заявив нинішній очільник «Динамо».

antonio

Recent Posts

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

6 часов ago

Доротея Вірер розповіла про свою роботу на Олімпійських іграх-2024

Триразова призерка Олімпіади, чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер розповіла про тонкощі своєї роботи…

15 часов ago

Мілевський із другом дізналися про договірний матч і зірвали великий куш на ставках

Колишній футболіст київського «Динамо» і національної збірної України Артем Мілевський і його товариш Сергій Третьяк…

1 день ago

Йоханнес Бьо не зміг перемогти в шоу-гонці City Biathlon-2024

П’ятиразовий олімпійський чемпіон, 20-разовий чемпіон світу, п’ятиразовий володар Кубка світу норвезький біатлоніст Йоханнес Бьо став…

2 дня ago

Костюк не втратила позицій в рейтингу WTA

Відомо, на якій позиції в новому рейтингу WTA перебуває перша ракетка України Марта Костюк. На…

2 дня ago

Віттоцці перемогла в шоу-гонці City Biathlon-2024, Джима не стартувала

Італійська біатлоністка Ліза Віттоцці здобула перемогу в шоу-гонці City Biathlon-2024 у німецькому Дрездені. Віттоцці показала…

3 дня ago