Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер відреагував на перемогу команди в матчі 27-го туру УПЛ проти «Колоса».

«Дніпро-1» здобув надзвичайно важку і надзвичайно важливу перемогу в п’ятницю. Після пропущеного голу від «Колоса» наприкінці першого тайму, «Дніпро-1» зміг вирвати звитягу завдяки голам Артема Довбика на 57-ій хвилині та Едуарда Сарапія на 90+4-ій хвилині.

Ця перемога дозволила «Дніпру-1» знову очолити турнірну таблицю УПЛ.

Після гри Кучер поділився враженнями від гри команди.

«Ми провели сьогодні два різних тайми. До перерви у нас не було десь концентрації і збірності, через що дали багато шансів відзначитись команді суперника – вони забили гол, а могли забити ще більше. У першому таймі наші хлопці не були схожими на себе.

Ми не можемо так виходити на гру і одразу з початку матчу припускатися стількох помилок, а повинні бути зібраними, сконцентрованими і агресивними. А те, що було у першому таймі, то якийсь «дурдом» був.

Але у перерві ми переговорили, і у другому таймі команда вийшла з іншим настроєм – бігла вперед і не дала щось зробити супернику біля власних воріт. Найголовніше було, коли вже ми заб’ємо другий м’яч. Хлопці у цьому плані молодці – вони терпіли до кінця і були нагороджені цим голом. Дуже важлива для нас перемога. Тепер будемо рухатися далі і готуватися до наступних матчів», — заявив Кучер.