Комерційний директор донецького «Шахтаря» Дмитро Кириленко закликає УАФ розробити норми для допуску вболівальників на трибуни наступного сезону.

Напередодні матчу 27-го туру УПЛ між «Шахтарем» і «Вересом» рівненський клуб почав продаж «перепусток на участь у флеш-мобі на підтримку ЗСУ», щоб вболівальники змогли відвідати гру.

Згодом «Верес» був змушений припинити продаж «перепусток» через імовірні санкції з боку УПЛ.

«Шахтар» підтримав ініціативу «Вереса» та закликав УПЛ забезпечити допуск уболівальників на матчі наступного сезону.

«Я ставлюся з глибокою повагою до менеджменту «Вереса». Люди інвестують в інфраструктуру – стадіон, базу, академію. Їхнє бажання грати матчі з уболівальниками на гарному стадіоні, який вони нещодавно збудували, цілком обґрунтоване. А їхня ініціатива допомагати ЗСУ заслуговує на глибоку повагу. Їхні дії нам цілком зрозумілі.

Але, на жаль, зараз ми всі обмежені регламентом змагань із допуску вболівальників на стадіон. І цих вимог потрібно дотримуватися.

З іншого боку, ми підтримуємо ініціативу «Вереса», бо самі нещодавно були у подібній ситуації у матчі з «Минаєм». Тому закликаємо УАФ розглянути можливість розробити норми, які б дозволили вболівальникам відвідувати матчі УПЛ у наступному сезоні. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми це реалізуємо. Більше того, ми навіть можемо виступити з ініціативою, щоб усі гроші, одержані всіма клубами УПЛ від продажу квитків, були передані ЗСУ», — заявив Кириленко.